Frivillig-job i Butik Karibu

Frivillige til Fair Trade Butik Karibu

Om ganske kort tid skal vi alle til at tænke på julegaver, og forhåbentlig bliver mange af gaverne som sædvanligt købt hos os. Derfor har vi brug for 2 – 3 nye kolleger, både til faste vagter, men også gerne som juleassistance.

I vores butik sælger vi fair trade varer, bl.a. brugskunst og smykker, fra Den tredje verden, som er produceret bæredygtigt. I kaffebaren serverer vi foruden byens bedste økologiske kaffe, cacao og te, også gerne et glas vin eller en kvalitetsøl.

Du kan læse mere på vores hjemmeside: www.kariburoskilde.dk

Arbejdsopgaver:

Foruden at servicere vores kunder med f.eks. at finde den rigtige gave og pakke den smukt ind, servere en lækker capuccino med hjemmebag, skal du også være med til at holde lokalet rent og pænt, deltage i de månedlige butiksmøder, men ikke mindst sætte dig ind i historien om varen, således at du kan formidle viden til kunderne.

Du vil indgå i vagtplanen, som indeholder en formiddagsvagt og en eftermiddagsvagt, ca 4 – 5 timer per vagt, og du vil altid have en makker på vagten, såfremt du ønsker det. Vi går ud fra, at du kan tage mindst 3 vagter på en måned. Vi arbejder også lørdage, men kun til kl. 14, de andre dage har vi åbent fra kl. 10 – 17.30.

Ansøgning:

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så henvend dig i butikken med oplysninger om navn, adresse, telefon og mailadresse, så vil du blive kontaktet med henblik på et interview.

Du kan også sende din ansøgning til [email protected]

Fair Trade Butik Karibu – Sankt Peders Stræde 1